Proiect negociat pur politic, infiintarea centrelor regionale ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a fost stabilita miercuri, prin hotarare de Guvern. In Regiunea Centru, Directia generala regionala a finantelor publice va avea sediul la Brasov, dupa cum a decis Guvernul. ` Principiul a fost acela ca Administratia Fiscala Regionala sa fie in cel mai mare oras, care are cel mai mare numar de contribuabili si, sper sa nu gresesc, cred ca este vorba despre Cluj, Brasov, Timisoara, Craiova, Iasi, Ploiesti, Bucuresti`, a declarat, la finalul sedintei de Guvern, premierul Victor Ponta. Si nu a gresit. La Sibiu, in locul Directiei Generale a Finantelor Publice va ramane o Administratie Fiscala Judeteana. In aceasta structura, potrivit hotararii astazi adoptate, vor intra prin metoda fuziune prin absorbtie Autoritatea Vamala si Garda Financiara.
Cu toate aceste preluari, prin faptul ca Administratia fiscala regionala va fi la Brasov, la Sibiu urmeaza a fi disponibilizate o serie de angajati din toate cele trei institutii: Fisc, Garda si Vama. Numarul acestora nu a fost comunicat oficial, dar potrivit estimarilor neconfirmate inca este vorba de cateva zeci de persoane, alaturi de alte cateva zeci de posturi vacante ce vor fi desfiintate.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

guvernul a decis: brasovul va fi capitala fiscala a regiunii centru. de la sibiu se dau afara oameni  guvernul a decis: brasovul va fi capitala fiscala a regiunii centru. de la sibiu se dau afara oameni

Ultima oră

Comentariul meu