Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au respins, in sedinta de azi, solicitarea primarului Klaus Johannis de a suspenda raportul prin care Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate a primarului Sibiului. In aprilie anul acesta, Johannis a fost declarat incompatibil de catre ANI pe motiv ca face parte din adunarile generale ale actionarilor pentru societatile SC Apa-Canal SA si SC Piete Sibiu SA.
`Respinge, ca lipsita de interes cererea de suspendare a raportului de evaluare formulata de reclamant`, arata judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia.
Purtatorul de cuvant al Curtii, Cosmin Muntean, a explicat pentru Turnul Sfatului ca solicitarea primarului Sibiului era redundanta, motiv pentru care judecatorii au respins cererea: raportul pentru care Johannis a cerut suspendarea era deja in aceasta stare, din moment ce primarul a dat in judecata ANI, cerand anularea raportului prin care a fost gasit incompatibil.
Prima infatisare pe fondul acestei chestiuni (de anulare a raportului prin care Johannis a fost declarat incompatibil) este programata pe 16 septembrie 2013.

Declaratii

ANI a anuntat ca Johannis este in situatie de incompatibilitate, din nou, in aprilie anul acesta. `Functia de primar si viceprimar () este incompatibila cu () functia de reprezentant al unitatii administrativ-teritoriale in adunarile generale

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

curtea de apel alba a respins cererea lui johannis de a suspenda raportul ani referitor la incompatibilitate  curtea de apel alba a respins cererea lui johannis de a suspenda raportul ani referitor la incompatibilitate

Ultima oră

Comentariul meu