Anca Adriana Drăgan revine în funcția de director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu, după ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a acceptat recursul și i-a dat câștig de cauză în procesul cu Direcția Națională Anticorupție (DNA) și Direcția Finanțelor Publice Sibiu.

Anca Drăgan a fost acuzată în 2009 de prezentare de documente și declarații false în vederea obținerii de fonduri din bugetul Comunităților Europene în 2009, împreună cu consultanții unor ONG-uri partenere, Pascu Radu Vasile și Crișan Anca Daniela.

După ce Judecătoria Sibiu i-a achitat pe cei trei de faptele imputate și i-a obligat la plata despăgubirilor către Ministerul Finanțelor Publice, Curtea de Apel Alba Iulia le-a dat încă o dată câștig de cauză celor trei inculpați, respingând recursul DNA şi al părţii civile din acest dosar, respectiv Ministerul Finanțelor Publice și a anulat despăgubirile pe care aceștia erau obligați să le dea în urma sentinței de la Sibiu. Decizia Curții de Apel Alba Iulia este definitivă.

În această săptămână, pe ordinea de zi a Consiliului Județean Sibiu a fost introdus un proiect de hotărâre ”privind reluarea raporturilor de serviciu ale doamnei Anca Adriana Drăgan în funcţia de director executiv al DGASPC Sibiu”.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

anca drăgan se întoarce la conducerea dgaspc sibiu, după ce a câștigat procesul cu dna  anca drăgan se întoarce la conducerea dgaspc sibiu, după ce a câștigat procesul cu dna

Ultima oră

Comentariul meu