Managerul Spitalului Clinic Județean Sibiu, Liviu Cotârlă, și-a dat demisia din funcția de conducere a unității. 

Potrivit declarațiilor acestuia, decizia a fost una de ”natură personală și a fost aprobată în cursul zilei de ieri (n.r. luni, 22 iulie)”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu (CJS),în subordinea căreia se află spitalul ”Cotârlă va asigura interimatul până la desemnarea unui nou director”.

Liviu Cotârlă este manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu 14 ianuarie 2013. Numirea s-a realizat în baza rezultatelor concursului pentru postul de manager al instituţiei sanitare, la care a fost singurul candidat și a obţinut note de 10 la toate probele.   Contractul de management a fost încheiat în data de 1 februarie 2013, pentru o perioadă trei ani, până la data de 31 ianuarie 2016.

În perioada iulie 2012 – ianuarie 2013, Dr. Liviu Cotârlă a ocupat funcţia de manager interimar al instituţiei medicale, după demisia managerului Adrian Șanta.

Demisia lui Cotârlă nu este singulară, în luna martie a acestui an renunțând la posturi de conducere și   directorului medial, Dr. Călin Cipăian, directorului financiar-contabil, Ioan Blaga şi directorului administrativ al SCJU Sibiu, Gheorghe Presecan.

Revenim cu detalii

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

liviu cotârlă a demisionat din funcția de manager al spitalului clinic județean de urgenţă sibiu  liviu cotârlă a demisionat din funcția de manager al spitalului clinic județean de urgenţă sibiu

Ultima oră

Comentariul meu