Primarul oraşului Avrig, Arnold Gunther Klingeis (foto) a anunţat marţi inaugurarea oficială a primului showroom de tehnologie verde chinez din oraşul.

Proiectul este rezultatul a doi ani de pregătire, care include atât cele două vizite ce au avut loc în Baoding – China, cât şi stabilirea unei zone de demonstraţie cu LED-uri la Liceul Tehnologic Mârşa.

Perioada de pregătire a fost urmată de stabilirea unui showroom de tehnologie cu LED-uri, la care sunt invitate să participe şi alte companii din industria tehnologiilor verzi din China. Scopul acestor demersuri este acela de a încuraja inovaţia tehnologiilor verzi şi de a creşte schimbul de tehnologie, cunoştinţe şi comerţ între România şi China, care va debuta odată cu această inaugurare a showroom-ului din Avrig.

Pentru acest eveniment important, preşedintele companiei Dazheng Solar, Wang Ziyang şi soţia lacestuia vor participa miercuri la inaugurarea oficială a showroom-ului cu sediul în strada S. Brukenthal nr. 4, et. 1.

Evenimentul se va incheia cu o recepţie de seară, ce se va desfăşura la Orangeria Palatului Brukenthal, începând cu ora 18, susţine edilul-şef al Avrigului.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

la avrig se pun bazele unui parteneriat româno-chinez pentru energie verde  la avrig se pun bazele unui parteneriat româno-chinez pentru energie verde

Ultima oră

Comentariul meu