Intervenţia necontrolată a societăţilor care fac spături de la reţelele de apă, canalizare şi gaz în municipiul Mediaş îngrijorează conducerea Electrica Sibiu. Din cauza numeroaselor avarii produse în ultima lună la reţeaua de alimentare cu energie electrică, compania a cerut ajutorul autorităţilor locale pentru identificarea firmelor care lucrează fără avize. 

Averismentul vine după ce, numai în luna iulie, din cauza săpăturilor necontrolate s-au produs la Mediaş cinci avarii majore în alimentarea consumatorilor.

Conducerea Electrica – S.D.E.E. Sibiu îşi exprimă îngrijorarea cu privire la numărul mare de întreruperi în alimentarea cu energie electrică a utilizatorilor din municipiul Mediaş din ultima perioadă, cauza acestor întreruperi fiind ruperea cablurilor de către lucrătorii societăţilor care execută lucrările de refacere a reţelelor de apă, canalizare şi gaz“, se arată într-un comunicat emis de Electrica.

Potrivit companiei furnizoare de energie electrică, deşi s-a “atras atenţia în nenumărate rânduri asupra responsabilităţilor majore pe care le implică astfel de săpături, unele firme care execută acest gen de lucrări continuă să ignore cu desăvârşire reglementările în vigoare şi necesitatea solicitării avizelor de asistenţă tehnică din partea firmei noastre“.

Pentru a evita producerea de noi avarii, Electrica a cerut sprijin din partea autorităţilor locale “în identificarea societărilor care execută lucrări de săpături, în

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

electrica vânează firmele care fac săpături haotice şi produc avarii în mediaş  electrica vânează firmele care fac săpături haotice şi produc avarii în mediaş

Ultima oră

Comentariul meu