Nemulţumiri pe strada Sadu Numărul 5 din cartierul Vitrometan. Oamenii care locuiesc acolo sunt contrariaţi de faptul că, deşi plătesc impozite la bugetul local, strada lor a fost abandonată pe motiv că nu ar aparţine de municipiul Mediaş.

Mai mult, oamenii susţin că strada nu a fost inclusă nici în proiectul de reabilitare a sistemelor de apă şi canalizare din acelaşi motiv.

Locatarii de pe strada Sadu Numărul 5 sunt nemulţumiţi şi de faptul că trotuarului din faţa blocului urma să fie asfaltat în badjocură, peste pământ şi iarbă. Revoltaţi de criticile celor care locuiesc acolo, muncitorii s-au lăsat păgubaşi şi au renunţat la asfaltare.

Reprezentanţii Primăriei Mediaş au replicat că strada Sadu numărul 5 aparţine de Mediaş, dar nu a fost inclusă în lucrările de reabilitare a sistemelor de apă şi canalizare, doar 80% dintre străzile municipiului fiind parte a acestui proiect. Trotuarul şi accesul spre garaje vor fi reabilitate de societatea Gospodăria Comunală.

Tags: apele romane, medias, Nova TV, sadu nr.5, stiri din mediass, Ştirile Nova TV, Vitrometan

Del.icio.us

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video: nemulţumiri pe strada sadu nr.5! apostrofaţi de locatari, muncitorii şi-au luat sculele şi au plecat  video: nemulţumiri pe strada sadu nr.5! apostrofaţi de locatari, muncitorii şi-au luat sculele şi au plecat

Ultima oră

Comentariul meu