Una dintre cele mai populare cântăreţe de origine franceză, Mireille Mathieu, va concerta pentru prima data la Bucureşti în primăvara anului viitor.

Concertul va avea loc pe 24 martie 2014, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale. Organizatorii anunţă două ore de muzică live, cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum: “Mon Credo”, “C’est Ton Nom”, “Acropolis adieu”, “Ne me quitte pas”, “Santa Maria” sau “Tous les enfants chantent avec moi”.

Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucureşti au fost puse în vanzare la preţuri variabile în funcţie de cateogria de loc, dupa cum urmeaza: VIP 500 Ron, Categ. 1.390 Ron, Categ. 2.290 Ron, Categ. 3 250 Ron şi Categ. 4.200 Ron.

Acestea pot fi achiziţionate online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro .

Mireille Mathieu a lansat, pe parcursul celor 48 de ani de carieră muzicală, nu mai puţin de 40 de albume şi a vândut peste 180 de milioane de copii în întreaga lume, deţinând premii importante. A înregistrat 1200 de melodii în 11 limbi străine.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

legenda muzicii franţuzeşti, mireille mathieu, concertează pentru prima dată în românia  legenda muzicii franţuzeşti, mireille mathieu, concertează pentru prima dată în românia

Ultima oră

Comentariul meu