Cea de-a 2-a ediţie a competiţiei Cindrel InAlergare – concurs de alergare pe traseu montan va avea loc sâmbătă, 3 August. Startul ediţiei din acest an se va da de la ora 9.00, transmit organizatorii, pe traseu montan “Cindrel InAlergare” din staţiunea Păltiniş.

Anul acesta, organizatorii aşteaptă la start în jur de 250 de participanţi pentru trei curse de maraton (42 km), semimaraton (21 km) şi cursa familiei (aproximativ 5 km).

Probele de maraton şi semimaraton includ următoarele categoriile de vârste: 18-29 de ani, 30-39 de ani, peste 40 de ani, atât la masculin cât şi la feminin, plus categoria OPEN pe fiecare gen (reprezentând cele mai bune rezultate per total, neluând în calcul categoria de vârstă).

Înscrierile sunt în plină desfăşurare, iar condiţiile de desfăşurare şi formularul de înscriere pot fi găsite aici.

Publicul este invitat să susţină alergătorii de la cele trei probe. Accesul este liber în zona de desfăşurare a competiţiei.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

concurs de alergare pe traseu montan. 250 de participanţi sunt aşteptaţi la maraton, semimaraton şi cursa familiei  concurs de alergare pe traseu montan. 250 de participanţi sunt aşteptaţi la maraton, semimaraton şi cursa familiei

Ultima oră

Comentariul meu