Începând cu sezonul 2013, în Campionatul European de Raliuri, fetele au și un clasament separat: FIA ERC Ladies’ Trophy. Ekaterina Stratieva si Molly Taylor se vor lupta pentru puncte în acest clasament, dar în afara lor mai sunt și alte șase prezențe feminine pe lista de start a Raliului Sibiului.

Ekaterina Stratieva vine la Raliul Sibiului în postura de lideră în clasamentul FIA ERC Ladies Trophy cu un avans de patru puncte față de australianca Molly Taylor.

„Etapa de la Sibiu este una foarte dificilă și, clar, macadamul nu este suprafața mea preferată, dar voi încerca să obțin cât mai multe puncte”, a spus Ekaterina Stratieva, care va face echipa cu italianca Veronica Boni. Ekaterina Stratieva și Veronica Boni vor lua startul pe un Citroen C2 R2 și sunt singurul echipaj exclusiv feminin înscris în competiție.

Molly Taylor, principala rivală a Ekaterinei din FIA ERC Ladies Trophy, concurează alături de Sebastian Marshall pe un Citroen DS3 R3 și se află la prima participare în Raliul Sibiului.

„Sper ca la Sibiu norocul să fie de partea mea. Ar fi o recompensă frumoasă pentru toată munca depusă în ultimele luni. Nu stiu nimic despre aceasta etapă, dar mi s-a spus că

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

raliul sibiului are, de anul acesta, clasament feminin. e stratieva și m taylor favoritele fia erc ladies’ trophy  raliul sibiului are, de anul acesta, clasament feminin. e stratieva și m taylor favoritele fia erc ladies’ trophy

Ultima oră

Comentariul meu