Gaz Metan Mediaş a debutat cu stângul în noua ediţie a Ligii I, capotând sâmbătă seara (scor 0-1) în faţa nou-promovatei Săgeata Năvodari.

Evident că, noul antrenor principal al alb-negrilor, Cristi Dulca poate invoca drept circumstanţe atenuante ale surprinzătoarei înfrângeri în faţa unei echipe înfiinţate cu trei ani în urmă, numeroasele indisponibilităţi din lot, precum şi plecarea intempestivă de la gruparea-fanion de pe Târnava Mare a două piese de bază, Eric de Oliveira şi Nicandro Breeveld, vânduţi la Tg. Jiu cu o săptămână înainte de startul noului sezon competiţional.

Dincolo de toate aceste evidenţe, a rămas însă prestaţia jalnică a medieşenilor în respectiva partidă în care aceştia n-au expediat nici măcar un şut pe spaţiul porţii adverse. Părerea cvasiunanimă a fost aceea că meciul disputat la Constanţa a fost de nivelul ligii a III-a sau cel mult a II-a.

Deşi au evoluat la fel de slab precum mai experimentanţii lor adversari, gazdele au reuşit să înscrie golul victoriei la singurul lor şut pe poartă, prin Viorel Dinu (min. 61). Oportunităţi de a înscrie au avut şi oaspeţii prin Vitinho, Llullaku şi C. Petre, însă finalizările au fost de tot hazul.

Mai mult decât atât, abia introdus în teren, Alex

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

prestaţie jalnică a gaziştilor la debutul în noul sezon  prestaţie jalnică a gaziştilor la debutul în noul sezon

Ultima oră

Comentariul meu