Esti pasionat de pedalat, dar nu ai o bicicleta a ta? Înscrie-te în concursul I’velo! Închiriează o bicicletă de cel puțin 5 ori, până la  31 iulie, și Sprint Parallax poate fi a ta!

Concursul se desfașoară în toate centrele I’Velo din București și din țară, inclusiv în Sibiu.

Persoanele care vor înregistra mai multe închirieri, vor avea mai multe șanse de câștig. Câștigătorul va fi desemnat, prin tragere la sorți în data de 1 august.

Orice informații cu privire la campanie le puteti primi la numărul de telefon 021.310.63.97 , în zilele de luni-vineri, între orele 10:00 – 18:00.

I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania și are ca misiune introducerea graduală a bicicletei în peisajul vieții urbane, atât pentru recreere cât și ca mijloc de transport alternativ, sănătos, cu impact minim asupra mediului.

În cei 3 ani de funcționare, programul I’Velo a reușit să scoată aproximativ 700 000 de români la pedalat și a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosferă cu aproximativ 1200 de tone.

Programul I’Velo, inițiat de Raiffeisen Bank și Green Revolution, se desfașoară sub  patronajul Ministerului Mediului și Pădurilor, cu sprijinul primăriilor din Bucuresti, Timișoara, Brașov, Sibiu, Iași și

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

i’velo te premiază cu o bicicletă sprint. vezi ce trebuie să faci ca sprint pallax să fie a ta!  i’velo te premiază cu o bicicletă sprint. vezi ce trebuie să faci ca sprint pallax să fie a ta!

Ultima oră

Comentariul meu