După cinci zile de workshop-uri și activități, Școala de vară ”Alege-ți cariera smart!” organizată de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu le spune ”la revedere” cursanților săi până la următoarea întâlnire, când vor deveni studenți ai ULBS.

26 de elevi absolvenți ai clasei a X-a și a XI-a, din Alba, Argeș, Cluj, Constanța, Harghita, Hunedoara și Sibiu, au experimentat viața de student la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, dormind în căminele universității, mâncând la cantina studențească și participând la workshop-uri specifice fiecărei facultăți.

Școala de vară ”Alege-ți cariera smart!” a demarat luni, 15 iulie cu dezbaterea ”Vreau să fiu antreprenor” susținută de reprezentanții comunității Romanian Business Leaders.

Programul de activități a fost unul amplu, cu numeroase propuneri din partea fiecărei facultăți și a inclus: workshop de psihologie a emoției; joc de întreprindere; atelier de teatru; ateliere practice de matematică/informatică/roboți; simularea unui proces penal; vizitarea Muzeului ASTRA; workshop-uri de publicitate și public speaking, precum și un curs de prim-ajutor.

Săptămâna s-a încheiat cu o petrecere în cadrul căreia s-au prezentat fotografiile și filmele realizate pe parcursul Școlii de vară. Toți elevii au primit diplome care să ateste participarea la workshop-uri și au avut ocazia să-și exprime impresiile de final.

”La început am

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

26 de elevi de liceu au absolvit școala de vară ulbs – ”alege-ți cariera smart!”  26 de elevi de liceu au absolvit școala de vară ulbs – ”alege-ți cariera smart!”

Ultima oră

Comentariul meu