Publicat înUltima oră

15 traficanți de droguri din ”Gruparea Dumbrava” au primit, cumulat, 80 de ani închisoare

Tribunalul Sibiu a condamnat vineri, 19 iulie, 15 persoane cunoscute ca făcând parte din ”Gruparea Dumbrava” la 80 de ani de închisoare, cumulat. Gruparea  se ocupa cu trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri. 

”Gruparea Dumbrava” a fost destructurată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)– Biroul Teritorial Sibiu, împreună cu ofițeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Sibiu care, în data de 15 martie 2013 au efectuat un număr de 18 percheziții domiciliare pe raza județului Sibiu, la locuințele inculpaților.

Propunerea de arestare a procurorilor DIICOT motiva că ”în perioada 2012 – 2013, învinuiţii au organizat procurarea şi introducerea pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat sau personal de către membrii grupării, a cantității de aproximativ patru kilograme cannabis”, se arăta în comunicatul DIICOT de la acea dată.

Drogurile de risc proveneau din Germania și Spania și erau destinate comercializării la prețul de 60 de lei/ gram, către consumatorii de pe raza municipiului Sibiu. Învinuiţii comercializau drogurile numai către persoane de încredere, având propriile zone de distribuţie, din investigaţiile efectuate rezultând că în activitatea infracţională erau cooptati şi minori, pentru predarea drogurilor între membrii grupării.

Cei 15 inculpați condamnați

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții