Turiştii care vin în Sibiu au un nou produs care facilitează obţinerea unui titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport în comun din Sibiu.

Chiar înainte de a pleca spre Sibiu în vacanţă sau pentru afaceri, cetăţenii străini pot cumpăra o legitimaţie zilnică sau un abonament săptămânal de acasă, în valuta utilizată, prin intermediul plăţii online.

Pe site-ul Tursib a fost înfiinţată o secţiune specială: “Cumpără tichete pentru turişti”. Aici se vor completa secţiunile în vederea plăţii online, indiferent de valuta în care se face plata. Turiştii pot astfel cumpăra o legitimaţie zilnică la preţul de 5 lei, valabilă pe toate liniile sau un abonament pe o săptămână, la preţul de 18 lei.

Prin intermediul acestei secțiuni, turistul nu mai trebuie să caute agenţia sau chioşcul Tursib de unde să achiziţioneze acest tip de legitimaţie, fiind astfel încurajat să folosească mijloacele de transport în comun.

De la începutul anului şi până în prezent au fost cumpărate peste 17,8 milioane de călătorii cu mijloacele de transport în comun. În prezent există aproximativ 17.000 de carduri de abonament active.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

tursib a creat un produs special pentru turiști  tursib a creat un produs special pentru turiști

Ultima oră

Comentariul meu