Organizația Femeilor Social Democrate a județului Sibiu a decis în conferința județeană desfășurată în data de 12 iulie, să propună și să susțină, la alegerile europarlamentare, candidatura Dacianei Sârbu. Propunerea a fost votată și validată de către Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Sibiu, joi, 17 iulie.

Daciana Sârbu este membru PSD și reprezintă România în Parlamentul European din 2007. Este fiica politicianului și fostului ministru Ilie Sârbu, și este căsătorită cu prim ministrul Victor Ponta.

De asemenea, activează la Bruxelles si Strasbourg, în Comisia de Mediu, Sănătate publică și Siguranță Alimentară (ENVI), precum și în Comisia de Agricultură si Dezvoltare rurală (AGRI) (ca substitut). Europarlamentarul participă la lucrările delegației pentru relatiile cu India și ale comitetului de cooperare parlamentară UE-Ucraina și este vicepreședinte al Intergrupului PE pentru bunastarea și protejarea animalelor.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

psd sibiu o susține la alegerile europarlamentare din 2014 pe daciana sârbu  psd sibiu o susține la alegerile europarlamentare din 2014 pe daciana sârbu

Ultima oră

Comentariul meu