Spectacolul Teatrului de Balet Sibiu, ”Cenușa Timpului ”, spectacol ce ar fi trebuit să aibă loc vineri, 19 iulie 2013, de la ora 21:30, în Piața Mare din Sibiu, va fi reprogramat, urmând a fi susținut în stagiunea 2013 – 2014, stagiune ce va începe în luna septembrie 2013.

 

Decizia de reprogramare a spectacolului a venit urmare a condițiilor meteo nefavorabile din zilele premergătoare evenimentului, condiții ce nu au permis desfășurarea în bune condiții a repetețiilor generale.

Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru data la care spectacolul va fi reprogramat, data ce urmează a fi comunicată publicului.

În situaţia în care sibienii care și-au cumpărat deja bilete doresc restituirea banilor, contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr. 1 – Teatrul de Vară), începând cu data de 17 iulie 2013.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

spectacolul ”cenușa timpului” se reprogramează din cauza vremii instabile. vezi când are loc spectacolul!  spectacolul ”cenușa timpului” se reprogramează din cauza vremii instabile. vezi când are loc spectacolul!

Ultima oră

Comentariul meu