Cu toate că la ediția precedentă a Raliului Sibiului, premierul României, Victor Ponta,  anunța că se va înscrie în calitate de co-pilot la următoarea ediție, până miercuri, 17 iulie, prezența acestuia la Sibiu nu a fost confirmată încă, nici în calitate de invitat, nici de concurent.

”Noi am facut demersurile necesare, l-am invitat pe domnul Ponta și pe alti membri ai Ministerului Turismului, Sportului, Economiei, în funcție de implicarea dânșilor. Încă nu avem un răspuns oficial”, a declarat organizatorul evenimentului Sorin Itu.

Fostu coechipier al lui Ponta s-a înscris deja cu un alt copilot  

Fostul coechipier al premierului, Edwin Keleti s-a înscris deja în competiție și va conduce un Mitsubishi Lancer din 2011, alături de coechipierul Botond Csomortani.

Organizatorii transmit însă, că, deși perioada de înscrieri este oficial închisă din 13 iulie, premierul mai poate participa la Raliul Sibiului, așa cum anunțase că își dorește.

”Perioada de înscrieri s-a încheiat, însă dacă mai vine o echipă pe ultima sută de metri se mai poate înscrie. Această perioadă de înscrieri este mai mult pentru a ne face noi o impresie despre participare și a avea timp să pregătim toată documentația. Dacă mai vine o echipă nu este ilegal să se

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ponta nu a confirmat participarea la raliul sibiului, dar organizatorii mențin înscrierile deschise  ponta nu a confirmat participarea la raliul sibiului, dar organizatorii mențin înscrierile deschise

Ultima oră

Comentariul meu