Inedit și în premieră, anul acesta organizatorii celui mai important eveniment automobilistic din România, Raliul Sibiului, au organizat și o gală de strângere de fonduri pentru Muzeul Național Brukenthal. 

Gala de strângere de fonduri se va desfășura joi, 25 iulie, de la ora 22,00, în incinta hotelului Hilton și în cadrul evenimentului piloții veniți pentru cursele de la Raliul Sibiului vor dona obiecte personale care să fie ulterior licitate.

”Toți piloții au fost informați despre acest eveniment și au confirmat participarea. Este vorba de tricouri, șepci, caști, fiecare va aduce câte ceva. Pînă acum s-au înscris deja 20-30 de participanți” , a declarat purtătorul de cuvânt de la Raliul Sibiului, Berti Panaiot.

Taxa de participare este de 50 de euro. Cindrea și-a anunțat participarea

Taxa de participare la gala de străngere de fonduri este de 50 de euro și toți banii care se vor strânge din vânzarea de bilete dar și în urma licitațiilor vor fi donați Muzeului Național Brukenthal.

”Am ales Brukenhalul pentru ca e un simbol al Sibiului si are nevoie de dezvoltare. Licitatia va fi cu obiecte ale sportivilor. Tricouri, sepci, volan, cutie de viteze, vor fi donate saptamana viitoare. Estimăm participarea a 60, 70 de persoane, cel

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

piloții de la raliul sibiului licitează obiecte personale într-o gală de strângere de fonduri pentru mn brukenthal  piloții de la raliul sibiului licitează obiecte personale într-o gală de strângere de fonduri pentru mn brukenthal

Ultima oră

Comentariul meu