începe construcția avantgarden sibiu - 1600 de locuințe pe zece hectare în spatele shopping city sibiu

Sibiul va avea un nou cartier rezidențial Avantgarden Sibiu, cu blocuri turn în care vor fi apartamente cu una, doua sau trei camere. Prețurile vor porni de la 28.000 de euro pentru o garsonieră și locuințele se pot cumpăra și cu Prima Casă.

Maurer Imobiliare începe până la sfârșitul lunii un nou proiect imobiliar în Sibiu. Avantgarden Sibiu este poziționat în apropiere de cea mai căutată zonă comercială a Sibiului și se va întinde în prima fază pe o suprafața de 10 hectare. Proiectul prevede construirea unui număr de 1600 locuințe, în clădiri cu 8 etaje(P+8) și apartamente cu 1, 2 sau 3 camere.
Aici sibienii vor putea achiziționa locuințe la cheie, de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri: garsoniere : 28.000 euro; 2 camere : 37.000 euro; 3 camere: 49.000 euro.
Locuințele se pot achiziționa inclusiv prin programul Prima Casă: se va achita un avans de minim 2000 de euro , iar cel mai mare avantaj este că rațele vor fi mai mici decât o chirie: rațe de la 165 euro/luna.
[mediumheader]Amplasamentul noi zone rezidențiale[/mediumheader]

[olist style=”1″]
Zonă rezidențială nouă, în principală zonă comercială a Sibiului ( în apropiere de Sibiu Shopping City), la o distanță de 10 minute până în centrul istoric al orașului;
Optimă racordare la infrastructura și utilități;
Ansamblu elegant amenajat, cu spații verzi generoase, locuri de parcare proprii și locuri de joacă special amenajate;
Aflat în imediată apropiere de supermarketuri, farmacii, cabinete medicale, unități bancare, magazine telefonie;
Poziționat la mică distanță de unități de învățământ și de zone de recreere sau agrement (stadion, parc, ștrand);
Clădirile sunt construite cu materiale de calitate superioară: zidărie din cărămidă, izolație termică și fonica, tâmplărie PVC și geam termopan cu 5 camere, obiecte sanitare, gresie și faianță de calitate, parchet laminat de trafic intens. Toate apartamentele dețin certificat termic conform directivelor UE, fiind dotate cu centrală proprie și contorizare separată a consumului de apa, energie electrică și termică. [/olist]
Avantgarden Sibiu este un proiect realizat prin auto finanțare, cu capital german privat,fără angajare de credite bancare. Modalitățile de plată sunt flexibile,apartamentele putând fi achiziționate atât integral sau în rațe, cât și prin credit bancar sau prin programul a€œPrima Casa”. Echipă Avantgarden va oferi viitorilor proprietari toată consultanță de specialitate necesară.

„Vom construi clădire cu clădire, iar un bloc cuprinde 80-90 de apartamente. Timpul alocat finalizării unui bloc este de un an, astfel că prima clădire va fi complet finalizată în luna august 2014“, a declarat pentru Ziarul Financiar, Dana Stemate, directorul de marketing al dezvoltatorului. Ea a precizat că în funcţie de cererea de locuinţe, compania ar putea să extindă proiectul, prin achiziţia de teren adiacent celui pe care l-a cumpărat deja. Locuinţele au preţuri care pornesc de la 28.000 de euro pentru o garsonieră, 37.000 de euro pentru un apartament cu două camere şi de 49.000 de euro pentru trei camere.  Maurer este o societate cu capital privat german care şi-a început activitatea în construcţii imobilare în anul 2006.

Primul proiect imobiliar a fost realizat în Cluj şi cuprinde 29 de apartamente. Compania are în derulare un proiect la Braşov, similar cu cel pe care intenţionează să îl construiască în Sibiu. Proiectul din Braşov prevede construcţia a 1.800 de locuinţe, din care aproape 1.300 au fost deja vândute.avangarden

Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare: “Proiectul AVANTGARDEN Sibiu este un pas firesc pentru noi că dezvoltatori. Am ales Sibiul conștienți că valorile și tradițiile specifice acestei zone, coincid total cu valorile în care credem și modul nostru de lucru: competență, calitate în muncă și respect față de semeni. Seriozitatea și deschiderea pro-europeană a sibienilor ne-au convins 100% că aplicarea unei formule imobiliare de succes,cum este Avantgarden 3 Brașov, este perfect realizabilă în acest oraș a€“capitala europeană. Experiență noastră se bazează pe 8 ani de muncă asiduă și perseverență în investiții: am început în 2005 la Cluj, un an mai târziu am ajuns și în Brașov, unde am început construcția unui proiect ambițios: un întreg ansamblu de locuințe a€“ Avantgarden”

VEZI IMAGINI CU AVANGARDEN AICI

 

Ultima oră

Participă la discuție

35 Commentariu

  1. mai bine aici decit la excrocu scutea ca la kaufland cad peretii si e igrasie si a picat un balcon luna trecuta

  2. Bravo Andrei, ai mare dreptate. Stiu sigur ca este teapa, locuiesc in Avantgarden 3 si fac tot posibilul sa plec cat pot de repede de acolo. Dupa ce si-au luat banii nu te mai baga in seama. Ipocriti sunteti voi astia care laudati firma Maurer fara sa aveti macar habar de nimic. Sau va luati salariile babane de acolo…

    1. :)))) “ultimul mohican” in Brasov apartamentele se vand din stadiul de proiect iar tu nu reusesti sa pleci de acolo? mincinos mic ce esti !!! :))) Daca tot nu te mai baga in seama dupa ce ti-au luat banii si daca locuiesti in Avantgarden 3 Bv, spune te rog cine a sustinut concertul de Craciun 2013 din cartier? Platit de cine? Din banii locatarilor? GRESIT !!! Cine mai face asa concerte pt locatari? ms…m-ai facut sa rad azi :)) clar nu stai in Avantgarden 3 Bv. :)))

      1. Draga mea bettina, cred ca esti una dintre lacheii d-lor mentionati de Andrei. Eu nu sunt un mincinos mic, insa tu esti o mare lingatoare de dosuri…Incearca, atat cat te duce capul, sa faci un mic calcul: inmulteste aproximativ miile de metri patrati utili ai apartamentelor din Av3, pentru care noi platim lunar cate 0.30 euro/m.p. si iti vei da seama ca pe banii nostri, administratia Av 3 ar putea sa angajeze pentru concerte si pe EMINEM, nu numai pe Paula Seling. Esti o biata insecta mica care vorbeste in dodii…

    2. Sibieni deschideti ochii ! Sunt 10 apartamente pe nivel (mai rau ca la nefamilisti acolo erau 8) si au niste preturi de Bucuresti in comuna Selimbar Jud. Sibiu , pe str. Mihai Viteazu (au tratat cu primarul ca strada sa se numeasca tot Mihai Viteazu ca cea din SB, o alta abureala) va obliga sa faceti contract de pe 35 de ani platiti 30 de euro centi pe mp sprafata utila pt administrator (aceasta este afacerea din spatele afacerii in 2020 pot mari pretul la cat vor ei ATENTIE !)
      Deci eu zic sa va mai ganditi SI SA NU VA ARUNCATI CU CAPUL IN GARD !

      1. pt tIBI: am un amic care lucreaza in Austria pe santier, iar blocul la care lucreaza are 138 de apartamente. te rog da-ne tu un sfat unde anume sa cumparam un apartament nou in sibiu…te rog.

    3. 10 apartamente pe nivel ?
      98 in bloc ?
      preturi de bucuresti ?
      contract obligatoriu pe 35 de ani pt administrare (0.30 eurocenti pe mp pe luna)?
      cum poate fi adevarat ?

  3. Daca proiectul Avantgarden nu ar fi fost unul serios si rentabil, nu s-ar fi vandut la Brasov peste 1400 de apartamente…sa fim seriosi! daca erau niste tepari, lumea nu ar fi cumparat atat de mult. Iar la Sibiu, zona este foarte buna, daca nu chiar cea mai buna. Cine inca o numeste ” in camp”, o sa vada peste cativa ani ce zona cautata va fi…mai vorbim la anu’ despre acest proiect si veti vedea diferenta.

  4. Amplasamentul – noii- zone rezidentiale !!! au cam lipsit de la orele de gramatica astia:_ noii zone rezid….se scrie cu doi “i” ca doar nu se refera la “noi” doi, nu domnule draga???

  5. DE LA BRASOV CATEVA DETALII pentru sibienii !

    1.MAURER,STEMATE,KASPER… astia sunt sectanti ADVENTISTI DE ZIUA 7 tin sambata…

    apoi in brasov s-au certat PENTRU BANI intre ei MAURER si KASPER nume numai romanesti nu…

    apoi maurer asta a facut avantgarden 3 si a luat la sighi iar kasper avantgarden 2 si in cartierul tractoru din bv

    2.Lucreaza in FAMILIE isi dau mesaje intre ei(de prostit pe prosti)…au deschis la noi in Brasov si o gradinita sub acoperire adventista bineinteles NE-DECLARATA la parterul unui bloc fiind pe felie cu primarul…

    3.Rata mai mica decat chiria e pt.prosti…e principiul evreului sa te fraiereasca dandu-se nemti. Eu stau la 100 de euro in acest cartier la 3 camere…de exemplu…

    Apoi spatile verzi si alte chichite iti umfla lunar factura…ei uda gazonul din banii nostrii ca sa vada cumparatorii ce fain i pe acolo

    4.Apa nu este potabila si cumparam doar apa plata\minerala
    sunt sobolani peste tot…scarile blocurilor fiind dotate cu otrava si capcane pentru sobolani.

    5. Daca te bagi rob la banci pe 20-25 de ani si nu achiti copii tai o sa aiba parte de chinuri, apartamentul revenindu-le.

    6. Au multe procese pe rol, nemultumiri,camerele sunt slab facute se aude din apartamentul vecin tot ce vorbesti.

    7.Apoi caderile de curent iarna sunt groaznice…revin dupa ore bune

    8. Fiti atenti dragi sibieni la “afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul”

    9. Nu uitati ca CHEVRON si GOLD CORPORATION nu ne iubesc avand doar interes.

    10. Reflectati si apoi decideti-va…caci la BRASOV multi s-au inselat si acum sta scris pe multe apartamente DE VANZARE…si nu le mai ia nimeni. L-au bagat pe RAZVAN LUCESCU sa faca reclama si au inselat cu vrajeli de BUCURESTI.

    1. Cu tot respectul fata de tine Andrei, pe langa faptul ca esti incult, mai esti si ipocrit. Studiaza putin si vei vedea ca adventismul nu este secta, ci cult religios recunoscut prin lege. Daca vei urmarii acest film http://www.youtube.com/watch?v=wGesFu9ZktQ vei observa ce judecata gresita ai.

      Legat de afirmatiile tale in legatura cu cartierul Avantgarden, bag mana in foc ca esti din Sibiu si ca esti implicat intr-un alt proiect imobiliar, iar singura ta intentie este denigrarea.
      Orice sibian stie ca apa din Sibiu este potabila. Am fost in Avantgarden 3 Brasov acum 3 saptamani, si nu am vazut niciun banner “de vanzare”, iar in Sibiu nu am gasit spatii verzi mai generoase decat cele de la Avantgarden…cred ca nu ai fost niciodata acolo.
      Intrebarea mea pt tine: cum poti trai hranindu-te cu asemenea mizerii ? Viata e frumoasa, nu te complica.
      Voi cei care construiti alte apartamente, ati cam inceput sa tremurati de cand a aparut Avantgarden in Sibiu, pt ca va da clasa detasat. Era timpul ca in Sibiu sa se dezvolte si ALTCEVA…ALTCEVA decat mizeriile care s-au facut pana acum.

    2. pentru andrei: nu vad care e ideea cu faptul ca sunt adventisti, sau esti unul care este pur ortodox? macar de ai stii ce e aia adventist as mai zice… tineti ideile pentru tine daca nu vrei sa cumperi apartamente si doar vrei sa arunci cu noroi. pacat ca traiesti intr-o romanie libera, trebuia sa te muti in cuba in ’89.

  6. Salut. Eu am cumparat in Brasov in Avantgarden3 dupa ce am analizat mai bine de un an ofertele de pe piata, apartamentele sunt de buna calitate, solide, suprafete medii, luminoase si economice pe timp de iarna, la inceput si eu am zis ca e la periferie, dar mai bine stai intr-un apartament de 3 camere la periferie decat in 2 camere in centru, cel putin asta a fost decizia mea. De asemenea e nou, ati alegi tu materialele de finisaj. In Brasov acum se construieste al 17-a bloc, in plus au mai cumparat 10Ha adiacent pentru a se extinde cu inca 1000 de apartamente. In Bv sunt cele mai vandute apartamente si acum stiu de ce!

  7. Bai Andrei , tu de unde cunosti calitatea apartamentelor din Brasov ( apropo denumirea oraselor se scrie cu prima litera majuscula ) ? Ai dat tu o fuga repede pana la Brasov sa vezi calitatea ? Si inca ceva…in ce calitate declari tu sus si tare ca apartamentele sunt de calitate …? Esti cumva specialist in domeniu?
    Hai mai bine spune-ne care e legatura ta cu dezvoltatorii sau spune-ne cu cat te-au platit sa versi aici ineptii.
    Potentialii cumparatori sa-si faca un calcul simplu si sa constate cam cat trebuie sa plateasca pe un metru patrat de locuinta …direct in camp deschis, pentru ca locatia ” prelungirea M. Viteazul ” este chiar o “lungire” de sute de metrii. In acelasi tip de locatie altii vand aproape la jumatate de pret.
    Dar nu au aceeasi calitate 🙂 nu-i asa Andrei ? 🙂

    1. Vreau si eu sa vad acelasi tip de apartament in zona similara cu preturi aproape la jumate de pret fata de Avantgarden. Un calcul simplu la o garsoniera la 27.000 euro de 39 mp utili finisata la cheie, cu pivnita si garantie pe lucrari, izolatii si finisaje (apropo de calitate), imi da un pret de 692 euro/mp. Deci unde este oferta de care vorbeai? Vreau sa cumpar si eu acolo.
      Sau apartament 2 camere conf 1 decomandat, 51,5 mp utili la 36000 euro, rezulta 699 euro/mp. Da-mi o oferta in zona similara mai buna decat asta sa cumpar. Deci?

    2. Camp a fost odata si locul in care locuiesti tu. Camp a fost strada Pictor Brana din Selimbar plus alte strazi de acolo, iar acum e plin de vile. Campul pe care construieste Avantgarden este cea mai buna zona de construit la ora actuala in judetul Sibiu. Camp a fost si locul in care au construit in Brasov, iar acum este un cartier superb. Un cartier de 1600 de persoane nu-l poti construi in P-ta Mare sau Calea Dumbravii.
      Peste toate astea link-ul de mai jos imi spune ca Maurer este pe locul 2 in Romania si locul 1 in Transilvania la numarul de locuinte vandute pe timp de criza, si locul 1 la numarul de locuinte contractate din stadiul de proiect.
      Cu siguranta oamenii care au cumparat au analizat bine oferta, calitatea si zona…si au ales campul.
      Din tot ce ai scris, cu tot respectul si scuzele de rigoare, imi dau seama ca ori nu cunosti piata imobiliara din Sibiu, ori esti implicat intr-un proiect imobiliar si doresti sa denigrezi concurenta.
      http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cine-sunt-regii-locuintelor-din-romania-186191.html

  8. In Brasov apartamentele sunt foarte bune. Construite cu materiale de calitate, au centrala termica Vaillant (cea mai buna din piata). Daca o sa tina la la fel la calitate ca in brasov, cu siguranta proiectul o sa aiba mare succes.

    1. Brasovul este la o aruncatura de bat, merg destul de des pe acolo, am vazut cartierul, am prieteni care au cumparat acolo si sunt foarte incantati de colaborare, de pret, de finisaje de facilitati, etc..
      Centrala termica asa cum ai spus si tu este Vaillant cu termostat digital, gresia si faianta sunt aduse din Spania si au o gama larga de modele, usile inerioare sunt din germania, la fel si usa exterioara, liftul este hidraulic de 6 persoane. Iar la toate acestea ei dau si garantie.
      Legat de exteriorul cartierului, ei il amenajeaza in totalitate. Au oameni angajati care planteaza si tund gazonul, planteaza tuia si pomi, curata cosurile de gunoi din cartier, femeie de servici, paza asigurata, locuri de joaca, iluminat stradal, plus alte facilitati.

  9. Hmm,10 minute de Centrul Istoric – poate doar cu masina,iar cand este trafic nici macar.
    Poziționat la mică distanță de unități de învățământ și de zone de recreere sau agrement (stadion, parc, ștrand)” – da,la mica distanta, daca mergi cu avionul.

  10. Nu este teapa, ci este vorba de mai multe modalitati de plata, in numar de 5…pt ca sunt si cu avans de 5%.
    Oare teapa au primit si cele peste 1300 familii care au cumparat in Brasov? Sa fim seriosi.

  11. E teapa fratilor. Si eu m-am bucurat cand am auzit si am fost la sediul dansilor sa vorbesc pentru un apartament, si ce sa vezi? Avansul nu poate fi mai mic de 40% din suma, iar rata nu poate fi pe o perioada mai scurta de 3 ani, si atunci faceti si voi niste calcule daca o garsoniera e 29.000 de mii de euro, cat ar fi de platit in regim de ”chirie” cum spun ei.

  12. Hohohoho Garsoniere la 27000 euro in camp. Ciupiti-l pe saxofon de urechi sa se trezeasca! Asta se crede in Dubai pe plaja nu la noi pe camp!

    1. Asa s-a zis si prima data cand au inceput sa construiasca in Selimbar pe camp…iar acum, acel camp este cea mai scumpa zona din Selimbar. Mentalitatea romaneasca ramane puternic inradacinata in mintea noastra.

  13. Eu sunt convins ca va fi calitate buna, asa cum s-a facut si la Brasov.
    Spor la treaba !

  14. Dacă o să fie apartamentele la fel de “bine făcute” ca cele din cartierul Alma … 🙂

    1. Daca ai ramas cu sechele de la Alma, nu le pune pe toate in aceeasi oala…s-ar putea sa ramai surprins. E clar ca nu cunosti dezvoltatorul si nici ceea ce au construit pana in prezent. Faptul ca se da garantie pe constructie inseamna ceva?

      1. Reclama mascata peste tot unde citesti .Sunt Sibian si va sfatuiesc sa va ganditi ca pe langa banii care ii dati pe apartament mai trebuire sa pltiti 30 de centi / mp administratorul eu nu asi achita ca poate peste 3 ani o sa fie 1 euro administrarea pe mp din suprafata utila a apartamentului .