Gaz Metan Mediaş debutează sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19, în noul sezon competiţional, cu o confruntare în faţa unei nou-promovate, Săgeata Năvodari.

Din păcate, elevii pregătiţi de Cristi Dulca merg cu…pieptul gol, pentru că, din cauza cartonaşelor roşii care se “reportează” de la un campionat la altul, medieşenii nu pot conta pe Bawab, Zaharia, Muth şi Todea, dar nici pe Eric şi Breeveld, transferaţi între timp la Pandurii Tg. Jiu.

În legătură cu trecerea celor doi la gruparea gorjeană, preşedintele Ioan Horoba a declarat miercuri, 17 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă, că “cei doi erau efectiv disperaţi să plece de la Gaz Metan Mediaş, în ultimele şase luni exasperându-mă, practic, cu această dorinţă”.

Aşa după cum “Rondul de Sibiu” a prezentat în premieră, în presa naţională, suma de transfer pentru cei doi jucători – 500.000 de euro fără TVA – Horoba a recunoscut că într-adevăr este cea “corectă”, însă va fi sporită, printr-un eventual transfer, cu încă 25 de procente.

Antrenorul Dulca a precizat că transferul celor doi mijlocaşi îi cam încurcă planurile, fiind nevoit să recurgă la un nou sistem de joc, pentru a suplini plecarea lui Eric şi Breeveld. Horoba a mai spus

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

gaziştii – cu pieptul gol în faţa săgeţii -năvodari  gaziştii – cu pieptul gol în faţa săgeţii -năvodari

Ultima oră

Comentariul meu