Un bărbat de aproximativ 55 de ani din Sibiu a încercat să se sinucidă și s-a pus pe calea ferată așteptând să fie călcat de un de un tren de marfă. Omul s-a pus pe spate între șine, dar trenul nu l-a tăiat si l-a lovit cu bara din față, târându-l peste 100 de metri.

Mecanicul l-a văzut pe acesta cum pur și simplu se așează calm pe calea ferată și își așteaptă sfârșitul.

Martorii care se aflau în zona pe unde de obicei oamenii mai traversează calea ferată ce leagă Sibiul de Vințu de Jos, au văzut pe viu toată scena.

Oamenii spun că bărbatul a vrut să se sinucidă și că numai printr-un noroc a scăpat cu viață.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe detalii si să vezi IMAGINI VIDEO? Precis sunt si altii interesati. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI TOT ARTICOLUL ȘI FILMAREA VIDEO ‘]

”Conducatorul a zis ca statea pe calea ferata si cand s-a apropiat trenul, s-a lasat pe spate, si-a pus mainile la urechi si a asteptat. Trenul l-a târât cu bara din fata si asa a scăpat. A vrut să se sinucidă. De aia s-a pus pe sinele de cale ferata”, a povestit Gheorghe  Alexei, martor la accidentul avut loc în cartierul Ștrand.

Medicii au rămas uimiti când au ajuns la fața locului și au observat că bărbatul avea câteva răni la piept și se lovise ușor la spate, dar chiar si așa  l-au dus la spital pentru investigatii.

”Pacientul este cu un traumatism forte toraco-abdominal, este cu traumatism de coloana dorso-lombara. Acum investigatiile sunt inca in curs de efectuare. Urmeaza investigatiile imagistice, ecografia, probabil un computer tomograf de torace si abdomen”, a explicat Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.

YouTube video

Si polițiștii au demarat acum o anchetă pentru a se stabili cauzele care l-au  determinat pe bărbat să ia decizia de a își pune capăt zilelor.

[/SocialLocker]

Ultima oră

Comentariul meu