Cei doi tineri de 21 si 25 de ani, care au făcut prăpăd luni dimineață în secția de urgență de la Spitalul Județean Sibiu, vor fi cercetați în libertate. Aceștia fuseseră reținunți de polițiștii sibieni pentru 24 de ore.

Cererea făcută instanței pentru arestarea preventivă a celor doi scandalagii a fost respinsă marți după amiază de magistrați. În aceste condiții aceștia fi cercetați în libertate.

Reaminim că ieri, cei doi tineri de 21 si 25 de ani, în stare de ebrietate au vandalizat sectia de urgenta a spitalului judetean din Sibiu. Acestia au fost adusi la spital de un echipaj SMURD, după ce s-au bătut în plină stradă intr-un cartier din oras. Nemultumiti ca au trebuit sa astepte sa primească îngrijiri medicale, tinerii au inceput să vandalizeze secția de urgență.

Au aruncat cu scaunele cu rotile, au dat cu punmnii în pereti si mobilier, cu care se transportă bolnavii si au jignit personalul medical.

Scandalul a început încă de pe drum, în ambulanța SMURD care i-a adus la spital. La sosirea în secția de Urgență, tinerii nu s-au calmat și au devenit și mai recalcitranți. Vizibil amețiți de la alcoolul băut, aceștia au început să arunce cu tot ce le-a picat la îndemână.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe detalii si să vezi IMAGINI VIDEO? Precis sunt si altii interesati. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI TOT ARTICOLUL ȘI FILMAREA VIDEO ‘]

Nici sosirea polițiștilor nu i-a calmat. În momentul în care au fost rugați să urce în mașinile de poliție pentru a merge la secție, tinerii au devenit și mai nervoși.

Medicii de la secția de Urgență spun că s-au speriat de cei doi tineri, cunoscuți ca fiind scandalagii în oraș și de aceea au sunat la 112 pentru a solicita ajutorul poliției. Personalul medical s-a arătat indignat de faptele celor doi tineri.

”Din păcate sunt evenimente regretabile. Tineri în stare de ebrietate, (..) au venit, au aruncat, au dat cu pumnii în pereți, au aruncat cu scaunele. Au fost probleme cu ei si pe ambulanța SMURD. Noroc că au ajuns cu ei până la Urgență și au venit polițiștii foarte rapid”, a declarat Constantin Roșca – medic UPU Sibiu

Cercetați pentru distrugere

”In acest moment polițiștii din cadrul biroului de investigații criminale Sibiu sunt la fața locului și efectuează cercetări. În funcție de rezultatul acestora vor fi luate și măsurile legale în consecință”, a explicat și Luciana Balteș – purtător de cuvânt IPJ Sibiu

YouTube video

Cei doi tineri recalcitranți sunt cercetați pentru distrugere din culpă și nu este prima dată când au probleme cu legea.

[/SocialLocker]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu