Potrivit unui raport al Organizatiei Natiunilor Unite, din anul 1947 pana astazi, mai mult de 150 milioane de oameni au fost martori la aparitia OZN-urilor. Prezenta misterioasa dar evidenta a OZN-urilor reprezinta o realitate ce devine din ce in ce mai des un subiect fierbinte pentru mass-media. Va prezentam mai jos cateva documentare care atesta existenta extraterestrilor.

10. Observatorii OZN

Peste tot in lume si cu precadere pe cerul Mexicului sunt observate lucruri incredibile. Un nou grup de observatori ai fenomenului OZN, denumit “The Vigilantes” si dotat cu ehipamente audio-video de ultima generatie, scruteaza cerul si obtine rezultate uimitoare. Printre filmarile incredibile se afla si dovada de netagaduit a unui obiect neidentificat nou si ciudat, botezat Ebanis. Potrivit investigatorilor de OZN-uri, existenta Ebanis sugereaza ca exista structuri biologice gigantice care se comporta ca un fel de portavion pentru OZN-uri. In premiera, acest film documentar dezvaluie un raport complet privind valul de activitate OZN din Mexic, despre care multi cercetatori considera ca este un punct de contact real intre omenire si extraterestri.

9. Desecretizarea fenomenului OZN

Dar daca nu suntem singuri? Daca sutele de mii de oameni care sustin ca au vazut farfurii zburatoare au vazut de fapt aeronave extraterestre? Daca

 

Ultima oră

Comentariul meu