Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste 200 de elevi și studenți dornici să afle mai multe despre viața de antreprenor.

Școala de vară ”Alege-ți cariera smart!” a demarat luni, 15 iulie cu dezbaterea ”Vreau să fiu antreprenor” susținută de reprezentanții comunității Romanian Business Leaders.

Antreprenorii și executivii Dragoș Anastasiu (Eurolines), Virginia Oțel (Garanti Bank), Lucian Anghel (Building Support Services), Horațiu Pârvulescu (Ernst&Young Timișoara) și Octavian Bădescu (PrioriPost) le-au vorbit tinerilor despre ce presupune antreprenoriatul ca alegere de carieră, cu toții accentuând că performanța și excelența se nasc din muncă și pasiune.

Speakerii i-au îndemnat pe tineri să-și găsească pasiunea, iar apoi să identifice modalități de a o valorifica și fructifica.

”Îmi încep ziua de lucru la 09:00, iar prima dată când mă uit la ceas e deja 22:00. Nu-mi dau seama când trece timpul fiindcă fac ceea ce-mi place și nu mă plictisesc niciodată.” a spus Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines România.

Elevii și studenții prezenți la eveniment nu s-au sfiit să pună întrebări și să îi descoase pe oamenii de afaceri din fața lor.

Toți invitații au subliniat importanța implicării adolescenților încă din școală în diverse proiecte sociale, de voluntariat,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste 200 de elevi și studenți au discutat cu antreprenori renumiți din tară despre alegerea carierei  peste 200 de elevi și studenți au discutat cu antreprenori renumiți din tară despre alegerea carierei

Ultima oră

Comentariul meu