Suporterii să rămănă optimişti, echipa din sezonul următor va fi competitivă. Tehnicianul Marcel Ţenter spune că în prezent se lucrează la formarea lotului cu care se va aborda noua ediţie de campionat. În zilele următoare se vor semna contractele cu trei jucători străini. Până în momentul de faţă Gaz Metan a reînnoit contractele jucătorilor Andrei Mandache, Tudor Dumitrescu şi Kyle Shiloh. De asemenea se vor parafa înţelegeri cu încă un jucător roman şi trei jucători străini şi vor fi cooptaţi în lot mai mulţi jucători tineri printre care un internaţional moldovean. Tehnicianul Gazului Metan mai spune că există negocieri cu Andrei Căpuşan, dar şi cu încă un jucător român de valoare, urmând a se alege dintre cei doi.

Tags: Alex Pîntea, formare lot baschet Gaz Metan, Gaz Metan Mediaş, Marcel Ţenter, Marius Hihn, medias, Nova TV, Ştirile Nova TV

Del.icio.us

marcel ţenter: suporterii să rămână optimişti, echipa va fi competitivă!

TweetThis

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

marcel ţenter: suporterii să rămână optimişti, echipa va fi competitivă!  marcel ţenter: suporterii să rămână optimişti, echipa va fi competitivă!

Ultima oră

Comentariul meu