Avocatii primarului Klaus Johannis au cerut in dosarul de incompatibilitate deschis de Agentia Nationala de Integritate (ANI) stramutarea procesului de la Curtea de Apel Alba Iulia, la Bucuresti. In motivatia cererii, scrie ca in calitatea sa de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, petrece foarte mult timp in Capitala, scrie site-ul avocatura.com. Cerea urmeaza sa fie analizata pana in 19 septembrie, data la care a fost fixat urmatorul termen al procesului.

ANI a sesizat faptul ca 19 primari sibieni, printre care si primarul Klaus Johannis au incalcat dispozitiile articolului 87, alineatul 1, litera f din Legea 161/2003, potrivit carora functia de primar si viceprimar este incompatibila cu functia de reprezentant al unitatii administrativ-teritoriale in adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local. Primarii sunt acuzati ca au fost sau sunt membri ai Consiliului de Administratie al SC Apa Canal SA. Edilii s-au aparat sustinand ca societatea in cauza nu mai este o societate de interes local, ci este de interes regional, in cadrul Asociatiei de Apa Sibiu intrand si municipiul Fagaras, din judetul Brasov.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

in procesul cu ani, johannis a cerut stramutarea la bucuresti  in procesul cu ani, johannis a cerut stramutarea la bucuresti

Ultima oră

Comentariul meu