Consiliul Județean Sibiu (CJS) a lansat o competiție de bună gospodărire între localitățile sibiene, la finele căreia cele mai frumoase orașe și comune din județ vor avea pentru investiții de interes local, cumulat, nu mai puțin de 875 de mii de lei. Suma reprezintă valoarea totală a premiilor și este asigurată din bugetul CJS.  

 

Scopul primordial al acestui concurs este acela de a antrena autorităţile publice şi toţi locuitorii din judeţ să protejeze şi să înfrumuseţeze mediul. Premiile variază între 30.000 şi 150.000 lei.

„Intenţia noastră este aceea ca prin acest concurs să creăm o emulaţie în rândul comunităţilor locale, să stimulăm interesul şi grija pentru menţinerea şi ameliorarea mediului înconjurător, pentru ecologizarea comunelor şi oraşelor. Ne dorim ca judeţul Sibiu să fie un judeţ curat, bine administrat şi pentru asta punem la dispoziţia primăriilor şi resurse financiare”, a explicat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Data limită de înscriere este 15 august

Până în prezent s-au înscris în competiţie 13 localităţi, dintre care trei oraşe: Agnita, Copşa Mică şi Dumbrăveni şi zece comune: Merghindeal, Râu Sadului, Târnava, Şura Mică, Loamneş, Cârţa, Şeica Mică, Biertan, Boiţa şi Micasasa.

Localitățile câștigătoare vor fi desemnate, cel mai probabil, în lunile octombrie-noiembrie 

Câștigătorii

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cjs a lansat concursul de bună gospodărire între localități. premiile depășesc 850.000 de lei  cjs a lansat concursul de bună gospodărire între localități. premiile depășesc 850.000 de lei

Ultima oră

Comentariul meu