A plecat în Germania să îşi îndeplinească visul, iar anul acesta a fost singurul roman care a concurat într-o cursă de motociclete desfăşurată în Austria. La 28 ani, medieşeanul Sebastian Savu visează să facă performanţă în motociclism viteză.Sebastian Savu a plecat în Germania în 2005. Pasionat de mic de motoare şi după o perioadă în care a mers doar pe stradă, anul acesta  obţinut licenţa necesară pentru a putea participa la concursuri de motociclete naţionale şi internaţionale. În luna aprilie şi-a mai împlinit un vis, a fost singurul roman care a participat la un concurs de viteză unic, desfăşurat contra timp în  localitatea Landshaag-St Martin din Austria.

Tags: Alex Pîntea, Angelo Balog, Marius Hihn, medias, motociclism viteză, Nova TV, Sebastian Savu, Sebastian Savu motociclism, Ştirile Nova TV

Del.icio.us

video: pasiune pe două roţi, un medieşean stabilit în germania participă la curse de motociclism viteză!

TweetThis

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video: pasiune pe două roţi, un medieşean stabilit în germania participă la curse de motociclism viteză!  video: pasiune pe două roţi, un medieşean stabilit în germania participă la curse de motociclism viteză!

Ultima oră

Comentariul meu