Doi tineri din Sibiu au facut scandal in Unitatea de Primiri Urgente, suparati din cauza ca nu sunt consultati suficient de rapid de catre medici. Tinerii s-au luat, initial, la bataie pe strada Siretului, dupa care au fost transportati cu o ambulanta, la Urgente. Sibienii au continuat scandalul si pe sectie, unde au inceput sa arunce cu scaune in directia personalului medical.

`Tineri in stare de ebrietate care nu au niciun pic de bun simt fata de personalul institutiei care nu face decat sa ii ajute pe sibieni. Au venit, au dat cu scaunele, au dat cu pumnii in pereti, au fost probleme si pe SMURD, abia au ajuns cu ei pana la Urgenta`, a declarat seful UPU, Constantin Rosca.

Medicii au fost cei care au chemat Politia in ajutor. Pentru ca scandalagiii nu sufereau de rani grave, nu au mai fost internati in spital, ci transportati la sectia de politie. Cei doi tineri au 21, respectiv 25 de ani si sunt cunoscuti de politisti, care au mai intervenit si in trecut pentru aplanarea unor conflicte in care erau implicati tinerii. Potrivit anchetatorilor, acestia erau sub puternica influenta a bauturilor alcoolice si nu au putut preciza de ce s-au luat la

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

video: doi tineri beti au aruncat cu scaunele in urgente  video: doi tineri beti au aruncat cu scaunele in urgente

Ultima oră

Comentariul meu