Polițiștii sibieni au aplicat în perioada 12-14 iulie, un număr de 773 de sancțiuni contravenționale în valoare de 100.800 de lei, în urma acțiunilor cu caracter preventiv și de combatere a infracțiunilor, desfășurate în zilele de 12-14 iulie.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni, dintre care șase au fost constatate în flagrant. Au fost identificate 11 persoane suspecte de infracţiuni şi a fost prins un urmărit naţional.

”În cadrul acestor acţiuni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie au identificat un bărbat urmărit naţional. B. Florin (34 de ani, domiciliat în judeţul Suceava) a fost identificat de poliţişti pe raza localităţii Cisnădie iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta era urmărit naţional, fiind condamnat de Judecătoria Fălticeni la un an închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

Peste 900 de infracțiuni sancționate la regimul circulației

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi în trafic, acţionând pentru asigurarea respectării regimului legal de viteză şi prevenirea evenimentelor rutiere, folosind echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor. Astfel, au fost depistate nouă infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Trei persoane au fost prinse la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

polițiștii sibieni au acordat amenzi de peste 100.000 de lei în doar două zile și au prins un urmărit național  polițiștii sibieni au acordat amenzi de peste 100.000 de lei în doar două zile și au prins un urmărit național

Ultima oră

Comentariul meu