Lucrările de reconfigurare a traficului rutier în municipiul Sibiu continuă și societatea de Drumuri și Prestări Construcții (DPC) Sibiu va reveni pe străzile finalizate pentru o serie de lucrări de sistematizare a traficului.

Astfel, pe strada Andrei Şaguna se va lăţi trotuarul în zona Prefecturii pentru a putea amplasa refugiile pentru staţiile de autobuz, la solicitarea persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun. Trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Dealului va fi desfiinţată şi mutată la intersecţia cu strada Banatului. Pe panta străzii Morilor se va definitiva amenajarea care indică trecerea de pe două benzi pe o singură bandă în sensul de urcare.

Pe Bulevardul Corneliu Coposu, la intersecţia cu strada Constituţiei (în zona Transelectrica) trecerea de pietoni din imediata apropiere a sensului giratoriu va fi desfiinţată, urmând să fie amenajată o trecere pietonală mai aproape de Podul Gării. Această măsură a fost luată pentru o mai mare siguranţă a pietonilor, transmite municipalitatea.

Şantierele mari se apropie de finalizare

Lucrările de pe Calea Cisnădiei sunt într-un stadiu avansat de execuţie, termenul de finalizare prevăzut în contract fiind luna septembrie. În prezent, întreaga stradă este acoperită cu primul strat de asfalt. De luni, 15 iulie, constructorul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

dpc sparge din nou asfaltul pe andrei șaguna. vezi radiografia străzilor sibiului  dpc sparge din nou asfaltul pe andrei șaguna. vezi radiografia străzilor sibiului

Ultima oră

Comentariul meu