Doi bărbați aflați în stare de ebrietate au fost transportați de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean Sibiu (SCJS) după ce au fost implicați într-o altercație pe strada Calea Dumbrăvii din municipiu.

Odată ajunși la UPU, cei doi bărbați au avut un comportament violent, aruncând un scaun cu rotile prin unitatea medicală, iar cadrele medicale solicitat ajutorul poliției.

”Doi barbați aduși de SMURD, agresați, au avut un compartament violent lovind cu pumnii în geamurile de la Registratura din UPU și aruncând un scaun cu rotile în incintă. În urma acestui comportament agresiv, personalul medical a solicitat intervenția Poliției. Echipajul de politie care a sosit la fata locului i-a preluat pe cei doi barbati recalcitranti. Nu s-au înregistrat pagube sau victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJS.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu (IPJS), pe numele celor doi a fost emis mandat de reținere pe 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

alcoolul i-a adus pe doi bărbați la urgență și apoi, la poliție. cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore  alcoolul i-a adus pe doi bărbați la urgență și apoi, la poliție. cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore

Ultima oră

Comentariul meu