Din 18 iunie, matinalul «Ce buna-i dimineata!» de pe Antena1 Sibiu a dat startul unei noi rubrici-concurs. Impactul a fost unul pozitiv, iar cei doi realizatori, Alexandra Blejan si Alex Bica sunt pe cale sa va prezinte si alte talente deosebite ale sibienilor.

Primul venit a fost Nick Herciu, care a facut dintr-un sport extrem pentru unii, o pasiune deosebita pentru care se antreneaza deja de 5 ani. Ultima vedeta din vecini este Florea Gheorghe. `Este un om care face din incredibil. Este echilibrist si reuseste sa tina pe nas diferite obiecte: o barna de 2 metri, un cutit, o drujba, un baros sau o farfurie, un pahar si chiar o punga de plastic. Este incredibil` spune Alexandra Blejan. `Mai multe detalii despre Florea Gheorghe, aflati din editia de marti, 16 iulie, de la 07:00 la 08:00 pe Antena1 Sibiu dar va vom prezenta saptamanal cate doi oameni care au pasiuni deosebite si care au avut curaj sa ni le arate tuturor. Ceea ce va sfatuim pe toti`, a declarat Alex Bica

Vineri, 19 iulie 2013, Florian Lutic, cel de-al patrulea participant la `Vedeta din Vecini” ne va arata toate secretele rachetelor in miniatura din hartie si lemn.

`Ce

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

vedeta din vecini: florea gheorghe si echilibrul nasului  vedeta din vecini: florea gheorghe si echilibrul nasului

Ultima oră

Comentariul meu