Publicat înUltima oră

`Nu se poate compara Turul Ciclist la Sibiului cu Turul Romaniei. In Sibiu ma simt ca in Occident`

A fost medaliat cu aur anul trecut la Jocurile Paralimpice de la Londra. Apoi a devenit presedinte al Federatiei Romane de Ciclism. Saptamana trecuta a participat la Turul Ciclist al Sibiului. Singurul participant cu proteza.

Reporter: Ati vazut pistele de biciclete de prin Sibiu. Ce parere aveti despre ele, modul in care sunt trasate pe sosea?

Carol Novak: Nu am prea apucat sa ma uit dupa pistele de biciclete dar am vazut cateva prin oras. Una trece chiar prin fata hotelului unde sunt cazat si din ceea ce am vazut mi se pare ok.

Rep.: Ti s-au parut periculoase in vreun fel sau altul? In Sibiu exista o astfel de discutie, mai ales ca au fost cateva accidente cu biciclisti.

C. N.: Mie nu mi s-au parul deloc periculoase. Din punctul acesta de vedere cred ca trebuie sa ne uitam la ce se intampla in tara, ca sa avem un termen de comparatie. Realitatea arata ca in Romania nu exista piste de biciclete pe care sa le putem folosi, sau pe care sa mergem in siguranta. Sunt unele orase in care administratia isi da interesul si ar trebui sa fiti bucurosi ca exista in Sibiu astfel de initiative.

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții