Etapa a doua a Turului Ciclist al Sibiului (TCS) a fost adjudecată de austriacul Markus Eibeger (04h44’47”) de la echipa Simplon Gourmetfein, urmat la şapte secunde de Davide Rebellin şi la opt de Antonio Parrinello de la Androni Giocattoli.

Deşi ajuns al doilea în etapa de sâmbătă, Rebellin îşi păstrează tricoul galben, ba chiar îşi măreşte avansul în clasamentul general pe timp, punând 47 de secunde între el şi urmăritorii săi, Matija Kvasina (de la Simplon Gourmetfein) şi Frederik Wilmann (Christina Watches-Onfone). Rebellin a îmbrăcat în primele două etape, pe lângă tricoul galben, şi pe cel verde al căţărătorilor (dar acesta va fi purtat duminică de Matija Kvasina) şi pe cel alb al clasamentului pe puncte (care însă va fi purtat de Frederik Wilmann).

Tricoul albastru al sprinterilor a rămas la Gediminas Kaupas (Team Differdange-Losch), în vreme ce tricoul portocaliu, al tinerilor sub 23 de ani, rămâne la Lukas Pöstleberger (Team Gourmetfein Simplon). Adrian Niţu a rămas şi el cu tricoul roşu al celui mai bun român.

Clasamentul echipelor este condus de Christina Watches-Onfone, urmată de Team Gourmetfein Simplon, iar pe treapta a treia a podiumului se află CCC Polsat.

Etapa de sâmbătă, lungă de peste 183 kilometri a fost

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

markus eibegger câştigă etapa a ii-a a tcs, dar tricoul galben rămâne la davide rebellin  markus eibegger câştigă etapa a ii-a a tcs, dar tricoul galben rămâne la davide rebellin

Ultima oră

Comentariul meu