Vineri seara, pe un podium de 80 de metri, amplasat in Piata Mare, 21 de fete s-au luptat pentru titlul de Miss Models International si un premiu in valoare de 5.000 de dolari.

Seara a inceput cu intrarea fetelor in scena pe motociclete si cu o defilare in creatii semnate de Olimpia Dobrota, dupa care prezentatorii – Sorin Brotnei (Akcent) si Raluca Harhata, i-au invitat in scena pe trei dansatori de la Casa de Cultura care au prezentat un numar de dans. Inainte de proba costumelor nationale, sibienii au asistat si la o demonstratie de indemanare, prezentata de unul dintre barmanii clubului Liquid.

Fiecare concurenta a venit apoi in fata publicului imbracata in costumul national specific tarii pe care o reprezenta, iar urmatoarea proba, cea a costumelor de baie s-a dovedit a fi cea mai aplaudata.

La finalul probei, pe scena a urcat Alex Velea care a facut ca in Piata Mare sa rasune “E marfa tare`, `Minim doi` si `Cai verzi pe pereti`.

Miss Models International a continuat cu ultima proba, in care fetele au defilat in rochii de seara, fiecare dintre ele incercand sa convinga juriul ca merita premiul cel mare.

Dupa discutii intense `caci asa se intampla la astfel de concursuri,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

audrey bonecker, reprezentanta frantei a castigat titlul de miss models international  audrey bonecker, reprezentanta frantei a castigat titlul de miss models international

Ultima oră

Comentariul meu