Pandurii Tg. Jiu a bifat azi cea mai importantă mutare a verii. Cristian Pustai l-a cerut insistent pe Eric de Oliveira, mijlocaş cu care a colaborat excelent la Mediaş. Gaz a bătut palma cu Pandurii cu puţine minute în urmă pentru cedarea jucătorului.

De asemenea, Eric şi-a dat acceptul pentru un transfer. Urmează să se discute dacă jucătorul pleacă definitiv, sau împrumut, cu drept de cumpărare din partea gorjenilor. De asemnea, Pandurii a ajuns la un acord cu Gaz pentru cedarea lui Nicandro Breeveld.

Nu am semnat nimic, dar mi-ar plăcea să acolo în cupele europene”, s-a limitat să spună Eric. Brazilianul a fost dorit în trecut de toţi granzii Ligii I – Dinamo, Rapid, CFR şi Steaua

Echipa lui Pustai se întăreşte astfel în vederea participării în Europa League. Pandurii joacă în turul doi preliminar E.L. cu Levadia Tallinn. Manaşa tur se va disputa pe 18 iulie, la Târgu Jiu, iar returul pe 25 iulie.

Eric (27 de ani) este cotat de transfermarkt la 900.000 de euro şi umple golul lăsat prin plecarea lui Răduţ. Breeveld (26 de ani) este de 2 ani la Mediaş, unde a strîns 53 de meciuri reuşind două goluri, ambele în sezonul trecut.

sursa: prosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu