Primăria Sibiu găzduieşte luni, 15 iulie, de la ora 14, în sala de consiliu a Primăriei Sibiu, un Forum de afaceri Româno – Austriac. Forumul va reuni reprezentanţi ai mediului de afaceri român şi austriac.

La acest Forum vor participa guvernatorul landului Austria Superioară, dr. Joseph Pühringer, ambasadorul Austriei, dl Michael Schwarzinger şi consulul onorific al Austriei la Sibiu, dl. Andreas Huber, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, dl Paul-Jürgen Porr şi dl Martin Bottesch. Gazda va fi primarul Sibiului, domnul Klaus Iohannis.

Reprezentanţii mass-media sunt invitaţi să participe la lucrările Forumului de Afaceri Româno-Austriac care va avea loc luni, 15 iulie, de la ora 14, în sala de consiliu a Primăriei Sibiu.

De asemenea, invităm reprezentanţii mass-media în sala de conferinţe de presă a Primăriei Sibiu, luni, 15 iunie, la ora 16.10 pentru o sesiune de declaraţii de presă susţinută de primarul Klaus Iohannis şi guvernatorul Joseph Pühringer. Cu această ocazie, guvernatorul Joseph Pühringer va semna şi cartea de onoare a Sibiului.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu