Fundația Romanian Business Leaders și Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu organizează luni, 15 iulie, de la ora 14.00,  conferința “Vreau să fiu antreprenor”, în Aula Magna a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu (Str. Lucian Blaga nr. 2A).

 

Timp de trei ore, cinci antreprenori și lideri de business din România – Dragoș Anastasiu (Eurolines), Lucian Anghel (Building Support Services), Octavian Bădescu (PrioriPost), Horațiu Pîrvulescu (EY Timișoara) și Virginia Oțel (Garanti Bank) – vor discuta cu 150 de elevi de liceu și studenți din Sibiu despre ce înseamnă să fii antreprenor.

Evenimentul este cel de-al șaselea din seria de douăsprezece conferințe “Vreau să fiu antreprenor”, care au loc în 2013, în principalele orașe din România – un proiect non-profit prin care Fundația Romanian Business Leaders (RBL) își propune să pună în contact antreprenorii de azi cu cei de mâine. Proiectul a debutat la 4 aprilie 2013 la Brașov, a continuat la Iași (18 aprilie), Târgu-Mureș (15 mai), Cluj-Napoca (16 mai) și Timișoara (31 mai). Din toamnă, va continua la Oradea (10 octombrie), Craiova (24 octombrie), Galați (7 noiembrie), Constanța (21 noiembrie), Pitești (28 noiembrie) și București (5 decembrie).

În cadrul evenimentului, antreprenorii și executivii vor vorbi despre ce presupune concret viața de antreprenor

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

liderii de business din românia îi învață pe elevii și studenții sibieni cum să fie anteprenori de succes  liderii de business din românia îi învață pe elevii și studenții sibieni cum să fie anteprenori de succes

Ultima oră

Comentariul meu