Pentru ca sibienii s-au obisnuit ca la sfarsit de saptamana sa aiba zeci de motive pentru a iesi din casa, nici in aceste zile nu vor fi dezamagiti. Sibiul va fi gazda Turului Ciclist, a Festivalului Fringe International, a concursuslui de frumusete Miss Diaspora Models International, si tot la Sibiu vor avea loc si lansari de carte si un concurs de interpretare pianistica.

Sibiu International Fringe Festival se va incheia in acest weekend cu sase piese jucate de actori din toata tara. `Aventuri cu Romeo Aluna si Bunicuta Julieta`, `Night on Earth`, `Infanta`, `Incurca lume`, `Cerere in casatorie fara Cehov` si `Fara limite` vor incheia festivalul `dedicat tuturor proiectelor culturale independente, urmarind promovarea inovatiei si a libertatii creatiei`.

Turul Ciclist al Sibiului la care s-au inscris 19 echipe continentale si nationale, ii asteapta pe sibieni sa urmareasca in direct competitia si sa-si incurajeze favoritii de-a lungul turului.

Dupa ce au parcurs prologul desfasurat pe o distanta de 24 de kilometri, vineri, 12 iulie, concurentii vor parcurge una dintre cele mai spectaculoase etape, de 143 de kilometri, pe ruta Sibiu – Agnita – Balea Lac.

Pentru cei care obisnuiesc sa meraga in weekend la cinema, in acestea zile la Arta va rula `The Purge`,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

festivaluri, competitii sportive si miss models international in acest weekend la sibiu  festivaluri, competitii sportive si miss models international in acest weekend la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu