Marea finala a concursului de frumusete Miss Models International va avea loc in aceasta seara pe o scena impozanta amplasata in Piata Mare din Sibiu.

Concurentele, provenind din tari de pe patru continente, vor defila in fata juriului si a miilor de spectatori pe un podium impresionant, de 80 de metri lungime.

Va fi unul din cele mai elaborate concursuri de acest tip organizate vreodata in estul Europei, Sibiul devenind, pentru o seara, o veritabila capitala a frumusetii feminine.

La eveniment vor lua parte, pe langa Mass Media locala si nationala, si jurnalisti din peste 20 de tari.

Emotiile concurentelor vor fi cu atat mai mari cu cat finala va fi difuzata ulterior pe intreg mapamondul.

Participantele vor fi evaluate de un juriu de specialitate, din care vor face parte si Catalin Botezatu, Carmen Negoita, Dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Calin Bucur si Delia Lungu.

Finala va fi prezentata de Sorin Brotnei (Akcent) si Raluca Harhata, iar intre probele competitiei vor canta Alex Velea si Antonia.

Concurentele au participat in ultima saptamana la un antrenament intens de pregatire pentru show-ul din aceasta seara. Tinerele au invatat dansuri speciale cu care vor evolua in deschidere, au facut repetitii, au realizat sedinte foto, au vizitat locatii importante din Sibiu si au probat vestimentatiile cu care vor defila pe scena.

Finala Miss Models International, organizata in premiera in Romania, dupa opt editii gazduite la New York, va avea loc in aceasta seara, in Piata Mare din Sibiu, incepand cu orele 21.

Miss Models International este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu