De doua saptamani, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, au inceput lucrarile de mansardare a cladirii Chirurgie-Ortopedie-Urologie-ATI si o reparatie capitala la acoperis.

Lucrarea, finantata de Consiliul Judetean Sibiu, are o valoare de 5,13 milioane de lei cu TVA inclus, iar finantarea oferita este una multianuala, pe 2013 respectiv 2014.

`Acesta este unul dintre proiectele de investitii pe care le derulam cu finantare din partea Consiliului Judetean Sibiu. El va avea ca finalitate reparatia completa a acoperisului de pe cladirea unde se afla sectiile Chirurgie, Ortopedie, Urologie si Terapie Intensiva precum si darea in folosinta a unor noi spatii, prin mansardare. Este un demers care va contribui la imbunatatirea conditiilor de lucru ale personalului medical si va spori, prin noile spatii create, capacitatea de acordare a serviciilor catre pacienti. Lucrarea are termen limita la sfarsitul lunii august si vom face demersuri ca lucrarile sa nu fie sistate pe timpul iernii, si suntem increzatori ca lucrarile vor fi finalizate la termen`, a declarat Liviu Cotarla, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

In 3 iunie a avut loc predarea amplasamentului si s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor. Termenul de executie este de 12 luni de la startul lucrarilor, iar proiectantul lucrarii

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

au inceput lucrarile de mansardare la chirurgie. liviu cotarla: `suntem increzatori ca o sa terminam la termen, in august 2014`  au inceput lucrarile de mansardare la chirurgie. liviu cotarla: `suntem increzatori ca o sa terminam la termen, in august 2014`

Ultima oră

Comentariul meu