Publicat înUltima oră

In Piata Iancu de Hunedoara va fi amplasat un loc de joaca

Pe spatiul verde ce exista in Piata Iancu de Hunedoara din cartierul Turnisor urmeaza a fi amenajat un loc de joaca pentru copii. Investitia va fi realizata pana in toamna acestui an, licitatia pentru achizitia de noi echipamente fiind programata in august.
In acea luna, vor fi achizitionate echipamente pentru mai multe locuri de joaca din oras, suma totala alocata pentru licitatie fiind de 558.000 de lei.
`Noile echipamente vor fi utilizate pentru mobilarea locurilor de joaca de pe Valea Sapunului, strada Miraslau, strada Lunga, cel din zona Interex, strada Siretului, strada I. Neculce, Aleea Artileristilor, strada Ludus, in parcul Sub Arini si pentru amenajarea noului loc de joaca din cartierul Turnisor, in Piata Iancu de Hunedoara`, anunta reprezentantii Primariei Sibiu intr-un comunicat de presa.
Potrivit calculelor Primariei, in ultimii trei ani au fost investiti mai bine de 1,6 milioane de lei in locurile de joaca din Sibiu, fie in cele existente, fie pentru amenajarea unora noi.

In perioada 2010 – 2013, municipalitatea a alocat 170.000 de lei pentru reparatii si intretinerea celor 28 de spatii de joaca din municipiul Sibiu si aproximativ 1,5 milioane de lei pentru achizitia de noi echipamente pentru locurile de joaca.

In 2011, noile echipamente de

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții