Sorin Brotnei, membru al trupei Akcent, va prezenta vineri seara, la Sibiu, finala concursului Miss Models International. “Va fi o seara de neuitat, cu atatea frumuseti pe metru patrat`, a spus Sorin Brotnei.

Sorin Brotnei le va invita in scena pe finalistele concursului si va anunta cele trei probe: defilarea in lenjerie intima, in costum national si in rochii de seara.

In juriu se vor afla si designerul Catalin Botezatu si bloggerita de fashion Carmen Negoita, ei urmand sa voteze, pe baza experientei in domeniul fashion, cine merita sa castige marele titlu al editiei de anul acesta.

In plus, intre probele de concursului, Alex Velea si Antonia vor urca pe scena pentru scurte recitaluri.

`Artistul a fost ales pentru a urca pe scena, in fata a mii de oameni, in calitate de gazda, si de a le invita pe podium pe finalistele competitiei internationale. Finalistele Miss Models International au sosit in Sibiu la sfarsitul saptamanii trecute si au avut pana in prezent ocazia sa admire frumusetile orasului si sa realizeze cateva sedinte foto ce urmeaza a fi promovate in toata lumea`, spun organizatorii.

Una dintre acestea a fost realizata alaturi de Carmen Negoita, special pentru blogul ei www.carmennegoita.com, fashionista oferindu-le tricouri cu mesaje internationale,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sorin brotnei de la akcent va prezenta miss models international  sorin brotnei de la akcent va prezenta miss models international

Ultima oră

Comentariul meu