A fost prelungit termenul pentru licitaţia privind deschiderea de noi rute de pe Aeroportul Internaţional Sibiu spre Milano, Veneţia şi Roma. Pentru achiziţia prin selecţie publică pentru acordare de ajutor financiar la deschiderea de noi trasee – MILANO, VENEŢIA şi ROMA – programată pentru miercuri, 10 iulie 2013, la Consiliul Judeţean Sibiu şi la Aeroportul Internaţional Sibiu nu a fost depusă nicio ofertă.

În cursul zilei de ieri, 9 iulie 2013, o companie aeriană (Carpatair) a trimis o solicitare pentru prelungirea perioadei de depunere şi deschidere a ofertelor pentru rutele Milano, Veneţia şi Roma. Consiliul Judeţean a admis prelungirea perioadei, iar termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit până în data de 30 septembrie 2013, ora 12, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în 1 octombrie 2013, ora 10.

„A fost depusă o solicitare din partea unui operator aerian interesat să opereze pe cele trei rute: Milano, Veneţia şi Roma. Ţinând cont că pregătirea unui dosar pentru un asemenea gen de activitate necesită destul de mult timp, Consiliul Judeţean Sibiu a acceptat prelungirea termenului de depunere a ofertei. Doresc să subliniez că orice operator aerian interesat să deschidă rute spre cele trei destinaţii este invitat să ia caietul de sarcini şi documentaţia aferentă de la Aeroportul Internaţional Sibiu şi să îşi depună oferta”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, preşedintele comisiei de selecţie a ofertelor.

 

Ultima oră

Comentariul meu