Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu (CJS) au anunțat că termenul de depunere de oferte la licitația de deschidere de noi trasee, mai exact spre Milano, Veneția și Roma, de pe Aeroportul Internațional de la Sibiu (AIS)  a fost prelungit până pe 30 septembrie, la solicitarea unui operator aerian.  

 

”În cursul zilei de ieri, 9 iulie 2013, o companie aeriană a trimis o solicitare pentru prelungirea perioadei de depunere şi deschidere a ofertelor pentru rutele Milano, Veneţia şi Roma. Consiliul Judeţean a admis prelungirea perioadei, iar termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit până în data de 30 septembrie 2013, ora 12, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în 1 octombrie 2013, ora 10”, au transmis reprezentanții CJS. 

Termenul de depunere de oferte pentru aceste trei destinații a fost marți, 9 iunie, dată până la care nu a fost depusă nicio ofertă. Potrivit vicepreședintelui CJS, Ioan Banciu, care este și preşedintele comisiei de selecţie a ofertelor, solicitarea operatorului aerian a fost admisă pentru că timpul de pregătire pe care companiile aeriene l-au avut la dispoziție a fost relativ scurt.

„A fost depusă o solicitare din partea unui operator aerian interesat să opereze pe cele trei rute: Milano, Veneţia şi

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cjs prelungește termenul la licitația pentru cursele spre milano, veneția și roma, la solicitarea unui operator  cjs prelungește termenul la licitația pentru cursele spre milano, veneția și roma, la solicitarea unui operator

Ultima oră

Comentariul meu