Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează în această perioadă sesiunea de admitere în anul universitar 2013-2014, pentru ciclurile de studii de licență și studii de masterat, la cele nouă facultăți ale sale.

Anul acesta, oferta educațională a ULBS cuprinde 4170 de locuri pentru studiile de licență, dintre care 1630 sunt bugetate, iar 2460 cu taxă. Pentru diferența de 80 de locuri pot opta studenții din Diaspora și din Republica Moldova de etnie romă, sau alte etnii.

Înscrierile la concursul de admitere pentru Facultatea de Drept, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și Facultatea de Științe Economice au loc în perioada 15-20 iulie, iar pentru Facultatea de Teologie în perioada 15-22 iulie, Facultatea de Litere și Arte în perioada 9-17 iulie, Facultatea de Științe Socio-Umane 15-23 iulie și Facultatea de Medicină în perioada 16-20 iulie.

La majoritatea specializărilor admiterea se face pe bază de concurs de dosare, criteriul de selecție reprezentându-l media de la bacalaureat. Excepție fac anumite specializări din cadrul Facultăților de Teologie, Drept, Științe Socio-Umane, Inginerie, Științe și Medicină.

Taxa de înscriere este de 250 de lei la Facultatea de Medicină și 150 de lei la celelalte opt facultăți.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste jumătate din locurile de admitere de la universitatea ”lucian blaga” din sibiu sunt cu taxă. vezi oferta educațională!  peste jumătate din locurile de admitere de la universitatea ”lucian blaga” din sibiu sunt cu taxă. vezi oferta educațională!

Ultima oră

Comentariul meu