Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu  recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în şcolile de agenți de poliție ale Poliției Române.

Pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina sunt disponibile 313 locuri, din care 298 locuri comune bărbați/femei și 15 pentru minorităţi (6 romi, 9 alte minorităţi/etnii), iar pentru Școala de Agenți „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 160 locuri, din care 145 locuri comune bărbați/femei și 15 pentru minorităţi (6 romi, 9 alte minorităţi/etnii).

Candidații se pot înscrie, pentru participarea la concursul de admitere, la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Sibiu până la data de 2 august. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Sibiu, tel 0269/208311.

Pe site-urile www.scoalapolitie.ro şi www.scoalapolcj.ro se află postate tematica şi bibliografia de concurs, graficul/calendarul desfăşurării concursului, precum şi alte elemente de interes pentru candidaţi.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

IPJ Sibiu recrutează, până pe 2 august, candidați pentru școlile de agenți de poliție  IPJ Sibiu recrutează, până pe 2 august, candidați pentru școlile de agenți de poliție

Ultima oră

Comentariul meu