ARTmania Festival aduce anul acesta opt formații românești autohtone care, în perioada 8 – 11 august,vor concerta în Piața Mică și în locațiile partenere festivalului. Este vorba de Alternosfera, Omul cu Șobolani, The Mono Jacks, Coma, Lights Out!, Aeon Blank, Vespera și Dark Fusion.

Cea de-a opta ediție a festivalului va include, alături de concerte și expoziții, worskshop-uri, proiecții de filme, dezbateri și alte activități creative.

Seria live-urilor din Piața Mică va fi deschisă joi, 8 august, de două dintre cele mai apreciate reprezentante ale scenei alternative-indie rock, The Mono Jacks și Lights Out!, oferind primilor veniți un debut de festival animat de compoziții mature, intense, transpuse live cu multă energie și eleganță.

Trupa clujeană Lights Out! a fost remarcată de la primele acorduri, devenind un proiect muzical cu o evoluție fulminantă, încununată de succes. În 2010, anul înfințării trupei, au lansat primul lor demo iar 2 ani mai târziu, au fost invitați să deschidă concertele unor proiecte internaționale de renume precum We Have Band, O. Children, Chew Lips.

Anul 2013 a marcat o deviere atât la nivel sonor, cât și stilistic, odată cu apariția a 3 piese noi, “Noosi”, “Downcast” și “Pleasures” care sunt promovate în cadrul unui turneu internațional

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

opt reprezentante ale scenei muzicale autohtone concertează la artmania festival sibiu 2013  opt reprezentante ale scenei muzicale autohtone concertează la artmania festival sibiu 2013

Ultima oră

Comentariul meu